دبير شوراي عالي امنيت ملي با محکوم کردن تجاوز هوايي اخير عربستان سعودي به يمن که با سلاح ارسالي آمريکا انجام شده است، گفت: آمريکا در اين جنايت سهيم است و بايد پاسخگو باشد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، علي شمخاني دبير شوراي عالي امنيت ملي طي بيانيهاي با محکوم کردن تجاوز هوايي اخير عربستان سعودي به يمن که با سلاح ارسالي آمريکا انجام شده است، گفت: آمريکا در اين جنايت سهيم است و بايد پاسخگو باشد.
دريابان شمخاني در بيانيه مزبور تصريح کرد: اقدام ارتش يمن در حمله به ناو اماراتي دفاع از حاکميت و تماميت ارضي يمن و عليه يک تجاوزگر بوده است.
وي افزوده است: اقدام عربستان در بمباران مراسم سوگواري در يمن، با سلاح ارسالي آمريکا که در اختيار ارتش تجاوزگر عربستان قرار گرفته، صورت گرفته است و آمريکا در اين جنايت سهيم است و بايد پاسخگو باشد.
دبير شوراي عالي امنيت ملي در اين بيانيه با تاکيد بر اين که افکار عمومي غرب بايد بدانند که دولتهايشان چه نقشي در تداوم اين جنگ دارند، تصريح کرده است: فروش تسليحات به عربستان و امارات، نقش محوري در تجاوز نظامي به يمن و کشتار مردم بيگناه يمن را دارند که بايد از سوي غرب متوقف شود.
جنگنده هاي ائتلاف سعودي عصر شنبه در تازه ترين جنايت خود مراسم ختم پدر وزير کشور يمن در صنعا را بمباران کردند که بر اساس آمار اوليه، بيش از 150 شهروند يمني کشته يا زخمي شدند.
منبع:ميزان